Wat de ouders zeggen

Schrijf wat je van ons vindt.

4.4/5
Rated 5 out of 5

Waarmee zou de trainingen van ilknur onze zoon kunnen helpen? Is dit de juiste stap om te zetten? Is hij daar aan het juiste adres? Zo even wat vragen die bij ons opkwamen.

We wilden onze zoon graag helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen en dat ook te kunnen uitstralen. Onze zoon had nare ervaringen vanuit de basisschool en voordat hij naar de middelbare school zou gaan, wilden we dat hij steviger in zijn schoenen zou staan. Zou uitstralen: ‘ik mag er zijn!’

Na een kennismakingsgesprek met Ilknur was het mij helemaal duidelijk, dit was de juiste plek! Zij zou onze zoon zélf begeleiden, met een traject om zijn zelfvertrouwen te vergroten en hem te leren dat hij trots mag zijn op wie hij is.

Nu nog hopen dat er een klik is tussen Ilknur en onze zoon. Dat waren zorgen om niets, wat een topteam samen! Ze begreep hem volledig, zag wat hij nodig heeft, zag zijn valkuilen, maar ook juist zijn mooie kanten! Ze wist de mooie kanten te benoemen, ook naar hem, waardoor hij groeide. Tegelijk werd er gewerkt aan de punten die zijn zelfvertrouwen zouden vergroten. En de klik? Onze zoon ging met heel veel plezier naar Ilknur toe! Hij vond haar echt tof! Hij vertrouwt haar en vertelt haar wat hem bezighoudt. Het stukje ontspanning (even een potje voetbal) was helpend om het plezier een extra boost te geven.

Het is een mooi proces, je zoon te zien groeien, letterlijk en figuurlijk. Zijn houding veranderde, maar ook zijn blik en uitstraling. De oefeningen thuis werden toegepast, waarbij het hele gezin mee kon gaan in het proces en we ook samen leerden hoe we bepaalde situaties konden aanpakken.

Het plankje doorslaan was een succesnummer! Hiermee liet hij zien, dat hij sterker was dan hij dacht, dat hij meer kon dan hij dacht. Het doorgeslagen plankje heeft een mooi plekje in de boekenkast op zijn kamer. Dan de brieven…wat een verrassing voor hem. Wat mooi om te zien dat hij geraakt wordt door lieve, waardevolle woorden die hij heeft gekregen van dierbaren uit zijn omgeving.

Nu, aan het einde van het proces, zien we een zoon vol zelfvertrouwen, met een frisse blik, een betrouwbaar persoon die graag helpt en klaarstaat voor anderen, maar die ook weet wat zijn grenzen zijn en hier ook voor staat. Die geleerd heeft om gevoelens onder woorden te brengen! Die vriendschappen kan sluiten en hiervan kan genieten. Die het leven positief ziet, lichter door het leven gaat!

Als je bovenstaande je zoon of dochter ook gunt, dan ben je bij Ilknur aan het juiste adres. Er wordt geluisterd, aangepakt, gereflecteerd, maar bovenal wordt je kind in zijn kracht gezet, waarvan je wist dat het er was, maar wat soms verstopt zit, om wat voor reden dan ook.

Anoniem
Rated 5 out of 5

Goedemorgen Ilknur,

Hieronder onze aanbeveling voor jullie website.

Ik hoop dat het meer ouders over de drempel haalt om hun kind een training via jullie cadeau te doen, want zo heeft het voor ons echt gevoeld!

“Ilknur heeft op speelse wijze (Emma citeert: “Ilknur leek meer een vriendin dan therapeut”) de negatieve gedachten en gevoelens van onze dochter weten om te buigen naar meer helpende gedachten waardoor wij nu een krachtige, open en wijze meid zien die bagage heeft meegekregen waar ze de rest van haar leven iets aan heeft!”

“Ilknur staat in goede verbinding met het kind maar óók zeker met de ouders en is altijd bereid tot extra overleg of advies; wij zijn erg dankbaar!”

Nogmaals onze hartelijke dank!

Anoniem
Rated 5 out of 5

Afgelopen jaar kwamen wij in contact met ilknur omdat onze zoon (10jaar) niet lekker in zijn vel zat.

Hij werd gepest en kroop steeds verder in zijn schulp, hij kwam niet meer buiten en zat het liefst de hele dag op de bank, iets wat wij niet van hem gewend waren hij was altijd vrolijk, spontaan en ondernemend geweest.

Tijdens het intake gesprek maakte ik kennis met Ilknur, ik was optimistisch immers als moeder grijp je alles aan om je kind te helpen maar hoe dan? Na een fijn gesprek met Ilknur zijn we begonnen met de weerbaarheidstraining. Opnieuw optimistisch want eerst zien dan geloven.. Mijn zoon was gemotiveerd, hij wou sterker worden, zelfvertrouwen krijgen en leren om voor zichzelf op te komen. Het verschil in zijn houding voor en na de eerste training deed mij verbazen. Hij liep rechtop, een houding die ik bij hem een lange tijd niet had gezien. Hij heeft geleerd welke stappen hij moet zetten om weerbaar te zijn en genoot van de trainingen. Het waren fysieke trainingen en tegelijkertijd heeft hij geleerd hoe je omgaat met bepaalde situaties. Na elke training kwam hij in een sterke houding bij mij terug. Voor mij een mooi maar ook emotioneel moment, ik zag mijn zoon die weerbaar werd, hij straalde en kreeg na elke training meer zelfvertrouwen. Ilknur beschreef dat mooi, hij geloofd niet meer in prut maar in prima! Hij denkt niet meer negatief maar positief. Niet, ‘ik denk dat ik het niet kan’ maar ‘ik ga het proberen, ik ga ervoor’! En dat doet hij, met succes!! Hij heeft zichzelf terug gevonden, hij geniet, hij onderneemt en komt weer tot ontwikkeling. Het pesten is gestopt, hij is voor pestkkoppen niet meer interessant. Hij is sterk, straalt zelfvertrouwen uit en komt voor zichzelf op. Hij doet dit op een nette en correcte manier, zoals hem is geleerd.

En wij…. wij hebben onze zoon weer terug!

Anoniem
Rated 4 out of 5

Op aanraden van iemand die wij kennen, zijn wij voor onze dochter van 10 jaar terecht gekomen bij ilknur

Onze dochter werd erg snel boos, was moeilijk aanspreekbaar, betrok alles op zichzelf. Wij als ouders zagen dat ze in een neerwaartse spiraal zat. Als ouders stonden we al bijna op het punt om een orthopedagoog te raadplegen. Ook omdat onze dochter al meerdere trajecten had doorlopen, die niet het gewenste resultaat hadden.

Ilknur kwam erachter wat er met onze dochter aan de hand was. Niemand anders was dit gelukt. Het bleek namelijk dat er niks met onze dochter aan de hand was. Ze blijkt een zeer sterk karakter te hebben, super gevoelig te zijn voor sociale interacties en erg slim op het sociaal emotionele gebied. Dit was een enorme eye opener voor ons als ouders. Zowel onze dochter, haar zusje en wij kregen de tools om elkaar beter te begrijpen en met de situaties om te kunnen gaan. Na de training bij ilknur kunnen we zeggen dat er meer rust in huis is en meer begrip voor elkaar.

Anoniem
Rated 5 out of 5

Ik heb als jeugdconsulent kennis gemaakt met Ilknur. Ik heb gezien hoe zij een jongen van 10 jaar die ernstig gepest was, dingen heeft geleerd waardoor hij weerbaar en blij werd.

Door de oefeningen weet deze jongen hoe hij kan reageren op pesten, staat hij stevig, is hij niet meer bang en durft hij nieuwe dingen te doen.

Het pesten is gestopt, doordat deze jongen stevig staat en door de samenwerking met de trainer met ouders en school.

De trainer houdt ouders goed op de hoogte waardoor er thuis geoefend kan worden.

De training sluit goed aan bij kinderen en jongeren, omdat je vooral iets gaat doen en niet alleen gaat praten.

Anoniem

Meer dan een vrolijke plek

Scroll naar boven