Wat de ouders zeggen

Anoniem #1

“Zowel onze zoon als wij, als ouders, hebben het contact met Ilknur als zeer prettig ervaren. Duidelijke, heldere en liefdevolle communicatie, waarbij er ruimte was voor een lach en een traan. Ze heeft onze zoon en ons als ouders een stap verder gebracht: in beweging op het gebied waar we vast zaten. Lieve groet.”

Anoniem #2

Wij zijn erg blij dat wij in contact zijn gekomen met Ilknur. Onze zoon heeft zoveel van haar kunnen leren, hij weet nu goed met zijn gevoelens om te gaan. Ook wij als ouders kregen tips/adviezen en kunnen hem helpen herinneren aan wat hij geleerd heeft. Ilknur geeft zoveel vertrouwen en weet precies wat je kind nodig heeft!

Anoniem #3

Dankzij de persoonlijke hulp van de trainer ilknur heeft onze zoon van 8 meer zelfvertrouwen gekregen, kan hij beter reflecteren en zit hij beter in zijn vel. Hierdoor heeft hij veel minder conflicten met leeftijdsgenoten en geniet hij weer van spelen…

Anoniem #4

Onze dochter heeft weerbaarheidstraining gehad bij Ilknur in het legendarische 2020. Dit heeft haar veel goeds gedaan. Ze begon erg onzeker en verlegen en kwam gebogen en schichtig binnen. Door de benadering van deze fijne, positieve en warme trainster ging ze open en bloeide ze op.

Schrijf wat je van ons vindt.

4.4/5

Onze zoon is naar IIknur gegaan omdat hij gepest werd op school en erg onzeker was.

Tijdens het eerste gesprek met IIknur zei ze ‘als hij zegt dat hij gepest wordt dan is dat zo’. Dit gaf mij gelijk een vertrouwd gevoel. Eindelijk iemand die voor het kind opkomt! Ook de terugkoppeling met school vond ik fijn. Zo werden de juffen ook bewust gemaakt van het feit dat hij wel degelijk gepest werd op school. Als ouder heb ik het vaak aangeven maar helaas werd ik niet gehoord. Dan voel je je zo machteloos als ouders. Maar door de terugkoppeling van IIknur moesten ze wel actie ondernemen. En dat hebben ze ook gedaan.

Onze zoon heeft een lichte vorm van autisme en gaat niet zomaar met iemand mee en zeker niet met iemand die hij niet kent. IIknur gaf hem gelijk een vertrouwd gevoel, hij ging altijd met veel plezier naar haar toe. De terugkoppelingen aan het einde van de training waren erg fijn en zo konden we thuis oefenen met de nieuwe vaardigheden die hij geleerd had. Na elke training zagen we onze zoon stralen en vertelde hij de terugweg met trots wat hij geleerd had.

Thuis oefenen vond hij erg leuk, en we zagen dat het steeds beter ging!

Ze heeft hem goed begeleidt en hem de tijd gegeven die hij nodig had. Hij is enorm gegroeid en wordt nu niet meer gepest op school!

IIknur wij willen jou heel erg bedankt voor je lessen, je positieve energie, het vertrouwen en de rust die je uitstraalt. Dankzij jouw trainingen is onze zoon zelfverzekerder geworden en wordt hij niet meer gepest! Wij hopen dat je nog veel meer kinderen mag trainen die een extra steuntje in de rug nodig hebben. Dan zijn ze bij jou in goede handen!

Angela

Mijn man en ik zijn super tevreden over de door jou aangeboden training aan E. Voor haar een eye opener en heel goed om er zo mee bezig te zijn en er bij bepaald te worden. Vooral het inzicht in haar gevoelens en die kluwen wat ontwarren en herkennen.

Ik kan mij zeker voorstellen dat ze meer traning kan gebruiken want het is diepgeworteld bij haar. Ik weet ook dat jij dat weet en je beschreef dat ook.

E. heeft de training heel fijn, leerzaam en positief ervaren. Je deed het zo mooi en wist haar goed open te breken. Fantastisch Ilknur. We weten je te vinden!

Hartelijk dank voor alle goede zorgen en mooie, positieve omgang met haar. Je bent een ster!

Gelukkig weer iedereen hersteld van Corona en dat jij het niet hebt gekregen. Blijf gezond!

Hester

Je komt nog steeds ter sprake en ook de stappen komen nog steeds aan bod! Niet meer dagelijks, maar zeker nog wekelijks.

Ilknur ik heb je mogen leren kennen in deze fase van Ayla haar leven en ik wil nog zeggen dat ik je een heel mooi mens vind, zowel van buiten, maar nog meer van binnen! Je hebt echt een hart van goud en je hebt niet alleen Ayla geholpen, maar zeker ook mij!

Ik stuur het verslag door en wens jou en je gezin al het beste toe.

Groetjes Judith

Dankzij de persoonlijke hulp van ilknur heeft onze zoon van 8 meer zelfvertrouwen gekregen, kan hij beter reflecteren en zit hij beter in zijn vel. Hierdoor heeft hij veel minder conflicten met leeftijdsgenoten en geniet hij weer van spelen.

Als ouders zaten we af en toe met onze handen in het haar. We wilden onze zoon graag helpen en probeerden dat op zoveel mogelijk manieren. Maar toch liep hij vast. Op school vaak ruzie en boze buien en we merkten thuis dat hij banger en verdrietiger werd.

Wat was het fijn dat hij hulp kreeg van ilknur De trainer voelde aan wat hij nodig had: ze gaf hem de tijd en ruimte waar dat kon en tegelijkertijd duidelijke verwachtingen mee. Het werd voor hem zo een veilige setting, hij voelde zich na lange tijd weer begrepen en mocht zichzelf zijn.

Hij genoot van de trainingen: hij kon lekker actief aan de slag: wat een uitlaatklep! Soms ook confronterend, maar bovenal: positief coachend. Ook zijn kracht werd namelijk volop belicht, in plaats van de afgelopen tijd vaak zijn valkuil. Dat gaf zelfvertrouwen!

Voor ons als ouders waren de scherpe observeringen die we persoonlijk teruggekoppeld kregen na elke training erg fijn. Enerzijds herkenbaar en bevestigend, anderzijds inspiratie dankzij nieuwe inzichten en tips; ook voor school. Super hoe we nu samen met de leerkrachten, de trainer en wij als ouders ervoor konden zorgen dat we allemaal dezelfde taal spraken. Dit hielp enorm om onze zoon verder te laten groeien.

En wat is dat gebeurd! We zijn zo blij hoe het nu met hem gaat. Dat we hem nóg beter kennen en hem kunnen ondersteunen, dat hij zichzelf beter begrijpt en zich gehoord en begrepen voelt. Hij geniet van interactie met andere kinderen en gaat weer met plezier naar school! We zijn ilknur onwijs dankbaar voor en bevelen hen van harte aan bij andere ouders.

Anoniem

Zowel onze zoon als wij, als ouders, hebben het contact met Ilknur als zeer prettig ervaren.

Duidelijke, heldere en liefdevolle communicatie, waarbij er ruimte was voor een lach en een traan.

Ze heeft onze zoon en ons als ouders een stap verder gebracht: in beweging op het gebied waar we vast zaten. Lieve groet

Anoniem

Meer dan een vrolijke plek

Scroll to Top