Wat de ouders zeggen

Schrijf wat je van ons vindt.

4.4/5
Rated 5 out of 5

Bertrouwbare en vertrouwelijke bedrijf waar je gerust je kind kan laten trainen we hebben er ontzettend veel aan gehad. Ons kind is blij en wij als ouders ook!

Bedankt power-kid!

Ali S
Rated 5 out of 5

Wow, Ilknur zet je kind in zijn kracht! Onze zoon is hierdoor gegroeid in wie hij is en het heeft hem veel zelfvertrouwen gegeven. . Als ouder wordt je op een fijne manier bijgepraat wat er in de les is geweest.

De brieven die persoonlijk naar onze zoon zijn geschreven …. heeft hem nog meer doen groeien.

Een aanrader power-kid elk kind verdiend dit.

Erika
Rated 5 out of 5

Mijn dochter heeft een training bij Ilknur gedaan. Ze heeft geleerd om steviger te staan (spannende dingen treedt ze zelfverzekerder tegemoet) en beter haar grenzen aan te geven. Ze heeft de training als positief en prettig ervaren. Deze training is ook een aanrader voor de wat “oudere” puber!!

Wilma
Rated 5 out of 5

Onze dochter heeft meer zelfvertrouwen, is in staat haar grenzen aan te geven en zit beter in haar vel. Haar kracht staat centraal in het traject in plaats van dingen die niet goed gaan. Het is een kort en krachtig, waardevol traject waar onze dochter en wij haar leven lang plezier van gaat hebben.

Leontien
Rated 5 out of 5

Onze zoon is naar IIknur gegaan omdat hij gepest werd op school en erg onzeker was.

Tijdens het eerste gesprek met IIknur zei ze ‘als hij zegt dat hij gepest wordt dan is dat zo’. Dit gaf mij gelijk een vertrouwd gevoel. Eindelijk iemand die voor het kind opkomt! Ook de terugkoppeling met school vond ik fijn. Zo werden de juffen ook bewust gemaakt van het feit dat hij wel degelijk gepest werd op school. Als ouder heb ik het vaak aangeven maar helaas werd ik niet gehoord. Dan voel je je zo machteloos als ouders. Maar door de terugkoppeling van IIknur moesten ze wel actie ondernemen. En dat hebben ze ook gedaan.

Onze zoon heeft een lichte vorm van autisme en gaat niet zomaar met iemand mee en zeker niet met iemand die hij niet kent. IIknur gaf hem gelijk een vertrouwd gevoel, hij ging altijd met veel plezier naar haar toe. De terugkoppelingen aan het einde van de training waren erg fijn en zo konden we thuis oefenen met de nieuwe vaardigheden die hij geleerd had. Na elke training zagen we onze zoon stralen en vertelde hij de terugweg met trots wat hij geleerd had.

Thuis oefenen vond hij erg leuk, en we zagen dat het steeds beter ging!

Ze heeft hem goed begeleidt en hem de tijd gegeven die hij nodig had. Hij is enorm gegroeid en wordt nu niet meer gepest op school!

IIknur wij willen jou heel erg bedankt voor je lessen, je positieve energie, het vertrouwen en de rust die je uitstraalt. Dankzij jouw trainingen is onze zoon zelfverzekerder geworden en wordt hij niet meer gepest! Wij hopen dat je nog veel meer kinderen mag trainen die een extra steuntje in de rug nodig hebben. Dan zijn ze bij jou in goede handen!

Angela

Meer dan een vrolijke plek

Scroll naar boven