Voor Jou

Jij mag er zijn!

Het is oke zoals ik ben…

Sta jij stevig in jouw schoenen in elke spannende situatie? Bijvoorbeeld als je gepest zou worden, nieuwe mensen ontmoet en bang bent dat ze jou niet aardig vinden en je je hierdoor buitengesloten voelt? Snel denkt “laat maar”?

Ook kan het natuurlijk zijn dat je je onzeker of ongelukkig voelt en misschien vind je het daarom wel moeilijk om over jouw gevoelens te praten?

Bij PowerKid leer je samen met jouw trainer om voor jezelf op te komen, om jezelf beter te leren kennen om makkelijker jouw grenzen aan te geven. Wij zorgen er voor dat jij weerbaarder wordt en stevig in je schoenen kan staan.

Beweeg

Verbinding met je lichaam
Lichaamsbewustzijn
Vertrouwen in je lichaam

Voel

Herkennen van gevoelens
Grens leren voelen
Gevoelens regulatie

Leer

Zelfkennis en zelfzorg
Gedachten herkennen
Gedachten leren omzetten

Jij bent ook een PowerKid!

Hallo, jij mag er ook gewoon zijn en jij mag ook jouw grenzen aangeven. Bij PowerKid leer je jezelf gewoon iets beter kennen en leren wij jou hier mee om te gaan. Je kan dan makkelijker aangeven wanneer een ander moet stoppen als je iets niet prettig vindt en je durft dan wel te zeggen wat je wel en niet wilt.

Weerbaarheid betekent eigenlijk dat je het durft om te zeggen wat je vindt en voelt, dat je voor jezelf op kan komen als er ook maar iets gebeurt wat je niet leuk of prettig vindt. Je houdt je hoofd cool, wordt niet snel boos, maar je hebt gewoon alle controle over elke situatie.

Dat klinkt nu misschien nog als iets wat niet bij jou hoort, maar dat is te leren. Met bewegend trainen, samen met jouw trainer, zal je zien dat je je snel anders gaat voelen, beter en zelfverzekerder wordt.

Hoe leer je sterker te worden?

Boksen is één van de technieken waarmee wij jouw weerbaarheid trainen. Doormiddel van oefeningen leer je om sterker en sterker te worden en dat ga je heel leuk vinden.

Wij snappen dat het allemaal spannend kan zijn die eerste keer!

Na jouw eerste training denk je daar vast anders over.

Hoe gaan wij dat voor elkaar boksen?

Door te boksen.

Boksen is een leuke manier om te ontdekken dat je sterker bent dan je denkt! Wanneer je aan het boksen bent gebeurt er een hoop in je lijf en brein. Dit kunnen wij goed gebruiken om jou te laten zien dat je wel stevig in jouw schoenen kan staan. Alles draait om jou, wat er gebeurt op school, wat er gebeurt in jouw vriendengroep en alle andere situaties waarin wij jouw sterker en weerbaarder kunnen maken.

Wat ouders vinden van PowerKid
"Wij zijn erg blij dat wij in contact zijn gekomen met Ilknur . Onze zoon heeft zoveel van haar kunnen leren, hij weet nu goed met zijn gevoelens om te gaan. Ook wij als ouders kregen tips/adviezen en kunnen hem helpen herinneren aan wat hij geleerd heeft. Ilknur geeft zoveel vertrouwen en weet precies wat je kind nodig heeft!"
Anoniem

Meer dan een vrolijke plek

Scroll to Top