Wat de ouders zeggen

Anoniem #1

“Zowel onze zoon als wij, als ouders, hebben het contact met Ilknur als zeer prettig ervaren. Duidelijke, heldere en liefdevolle communicatie, waarbij er ruimte was voor een lach en een traan. Ze heeft onze zoon en ons als ouders een stap verder gebracht: in beweging op het gebied waar we vast zaten. Lieve groet.”

Anoniem #2

Wij zijn erg blij dat wij in contact zijn gekomen met Ilknur. Onze zoon heeft zoveel van haar kunnen leren, hij weet nu goed met zijn gevoelens om te gaan. Ook wij als ouders kregen tips/adviezen en kunnen hem helpen herinneren aan wat hij geleerd heeft. Ilknur geeft zoveel vertrouwen en weet precies wat je kind nodig heeft!

Anoniem #3

Dankzij de persoonlijke hulp van de trainer ilknur heeft onze zoon van 8 meer zelfvertrouwen gekregen, kan hij beter reflecteren en zit hij beter in zijn vel. Hierdoor heeft hij veel minder conflicten met leeftijdsgenoten en geniet hij weer van spelen…

Anoniem #4

Onze dochter heeft weerbaarheidstraining gehad bij Ilknur in het legendarische 2020. Dit heeft haar veel goeds gedaan. Ze begon erg onzeker en verlegen en kwam gebogen en schichtig binnen. Door de benadering van deze fijne, positieve en warme trainster ging ze open en bloeide ze op.

Schrijf wat je van ons vindt.

4.4/5

Lieve Ilknur.. Ik zei vooraf van de afspraak dat Tomasz niet snel zn hart lucht.. Maar de eerste keer dat T bij jou kwam gaf hij binnen 3sec heel zn verleden prijs.. omdat jij met het kind praat.. en niet met de ouder. ( wij zaten samen aan tafel.. en je negeerde mij compleet😅, je keek naar T en had een gesprek met hem, dat is uit eigen ervaring heel belangrijk voor een kind).. en elke keer wanneer hij weer naar Ilknur mocht had ik een vrolijk enthousiast kind.. de eerste keer heb je hem heel erg goed geholpen hij had een rechte houding en ging er voor.. toch zag ik hem langzaam iets terug glijden..

Ik zei T lieverd waar is je geleerde houding.. Mama ik wil weer therapie, maar dan wel bij  Ilknur!.. dan ga ik dat proberen. Toen ik aangaf dat hij weer naar jou toe mocht,  serieus Ilknur ik had toen zn blij kind!!.. en die keer heeft hem zo goed gedaan.. vooral die brieven die mijn ouders, mijn vriendin, mijn partner en ik moesten schrijven.. dat was DE SCHAKEL!!.. (T wou goedkeuring van zn vader, maar na die brieven bleek het een vaderfiguur te zijn) Die brief van mijn partner is de enige die is blijven hangen.. en dat veranderde hem Totaal dankzij jou❤️

Nicole Volkers

Het was echt heel erg leuk met ilknur ze heeft me van alles geleerd om kalm te blijven als iemand je pest bijvoorbeeld het was echt hee l erg fijn bij haar maar op het begin is het wel beetje zenuwen maar dat komt wel goed na een tijdje kon ik al mijn gevoelens uiten maak meteen een afspraak voor je kinderen ik zeg het je het helpt echt.

Taylan Ozturk

Mijn zoom van 13 jaar heeft bij Powerkid kort geleden weerbaarheidstraing afgerond. Waarbij ik als moeder ook een korte traject heb genomen. Wauw wat een ervaring :

Je kind leert zich zelf kennen en omgaan met situaties waar die een hele andere inzicht krijgt.

Een training waarbij je leert vanuit je zelf grenzen te kunnen leggen en je gevoelens te controleren waarbii je als ouder en kind zulke mooie stappen neemt.

Bedankt Ilknur voor de fijne, persoonlijke, traject

Groeten

Derya A.

Voor onze dochter van 9 waren we op zoek naar een weerbaarheids training. Na al het zoektocht kwam ik Ilknur Öperli tegen van Power-Kid. Tijdens onze eerste gesprek (telefonisch) was er meteen een klik. Ondanks de afstand hebben we toch ervoor gekozen om de traject bij Power-Kid te volgen. Ilknur is zeer deskundig en heel erg bij betrokken ze weet heel goed hoe ze in de wereld van de kinderen binnen kan om ze te leren kennen, observeren en ondersteunen. Wij zijn heel blij met de traject die we nu achter de rug hebben. Het gaat veel veel beter met onze dochter beter had het niet gekund. Dank je wel voor al je geduld en inzet Ilknur. Dank je wel Power-Kid 💐🩷

Aysun Kilicarslan-Akpinar

Ik heb het traject van powerkid ontzetten leerzaam en ontspannen ervaren. Ik kwam tot mijn kracht en werd bewust van mijn krachten en vaardigheden. Als ik terugkijk naar het hele traject, die zoveel betekende, heb ik vooral geleerd om rustig te reageren in spannende situaties. Dankjewel powerkid!

C.A.

Meer dan een vrolijke plek

Scroll to Top