Voor Ouders

Boksend eigen power leren kennen !

Het liefst willen we natuurlijk dat onze kinderen stralend de dag doorkomen. Maar wat nou als je kind niet blij wakker wordt, veel piekert, misschien wel met buikpijn naar bed gaat, bang is om gepest te worden, zichzelf onzichtbaar maakt, bang is om te falen en of een negatief zelfbeeld heeft? Ze kunnen bang zijn om niet aardig gevonden te worden. Moeite hebben met het aangeven van grenzen, met als resultaat korte lontjes en boos worden zonder echt een goede reden. Daardoor voelen kinderen zich vaak buitengesloten en vinden dat ze er niet bij horen.

Emoties en gedachten hebben veel impact op het dagelijks leven. Is je kind vaak onzeker, dan zal je kind bepaalde situaties liever links laten liggen. Voelt je kind stress of heeft hij of zij misschien zelfs wel een kort lontje, dan zal de omgeving daar vast ook wel een beetje last van hebben.

Soms is praten lastig en soms werkt alleen praten ook niet helemaal… Tijdens onze trainingen gaan we vooral fysiek aan de slag. Hier leert je kind zijn eigen power kennen. 

Trainingen op maat

PowerKid geeft weerbaarheidstrainingen op maat voor kinderen en jeugd tussen de 7 en 18 jaar oud. Het zijn actieve trainingen om jouw kind te helpen sterker in hun schoenen te gaan staan. In dat proces ontdekt jouw kind wie hij of zij is en daardoor worden ze fysiek en mentaal veel sterker. Je kind leert zichzelf beter kennen en daardoor zullen ze ook beter hun grenzen aangeven bij zichzelf en bij een ander. Elk kind heeft zo haar eigen kwetsbaarheden en wij trainen jouw kind om hiermee om te gaan.

Wij laten de kinderen eerst ervaren en voelen, daarna reflecteren wij hierover en daarna gaan wij dat concreet maken. Elk kind is natuurlijk uniek en daarom bieden wij zorg op maat, wat wil zeggen dat wij ons programma afstemmen op de behoeften van uw kind.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek, zodat wij samen de hulpvraag kunnen verhelderen en de intensiteit van het traject kunnen overleggen.

085 – 060 15 60
Wat ouders vinden van PowerKid
"...Het pesten is gestopt, doordat deze jongen stevig staat en door de samenwerking met de trainer met ouders en school. De trainer houdt ouders goed op de hoogte waardoor er thuis geoefend kan worden. De training sluit goed aan bij kinderen en jongeren, omdat je vooral iets gaat doen en niet alleen gaat praten."
Anoniem

Meer dan een vrolijke plek

Scroll to Top