Over Ons

Onze werkwijze

Kracht van Powerkid
Als Power Kid is het onze visie om een positief verschil te maken in het leven van kinderen. Wij geven training en coaching om kinderen te laten opgroeien tot zelfbewuste, gelukkige, gezonde en succesvolle individuen.

Als Power Kid is het onze missie om kinderen te helpen zichzelf te herkennen, hun grenzen aan te geven en voor zichzelf op te komen. Wij hechten veel waarde aan goede samenwerking met de ouders en de leerkrachten en spreken samen gezamenlijke taal.

Tijdens de training gaan de kinderen op een actieve manier zijn/haar krachten voelen en hun kwaliteiten ontdekken. Met een ruime mix aan tools krijgen ze steeds meer inzichten wat ze nodig hebben en wat voor hun werkt om op een gezonde manier te denken en grenzen aan te geven.

Boksen is één van onze actieve werkwijze die we inzetten in onze trainingen. De kinderen ervaren op een leuke, actieve en ontspannende manier om zichzelf zowel mentaal, emotioneel en fysiek te ontwikkelen.

Daarnaast vergroten we het zelfvertrouwen van kinderen, geven we ze vaardigheden om met stress om te gaan en ontwikkelen we hun gevoel voor discipline en verantwoordelijkheid.

Beweeg

Verbinding met je lichaam
Lichaamsbewustzijn
Vertrouwen in je lichaam

Voel

Herkennen van gevoelens
Grenzen leren voelen
Gevoelens regulatie

Leer

Zelfkennis en zelfzorg
Gedachten herkennen
Gedachten leren omzetten

Ieder kind is namelijk uniek

Bij ons kunt u altijd een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek. Wij zullen dan goed luisteren naar wat de hulpvraag precies is en naar wat u denkt wat uw kind nodig heeft en tegen aan loopt.

Deze aandachtspunten zullen wij binnen het PowerKid team bespreken. Zo kunnen wij een passend traject en de intensiteit van het traject voorstellen. Wij hebben korte en lange trajecten. Naar aanleiding hiervan zullen tijdens dit gesprek de kosten ook besproken worden.

Er is een kans dat de zorg voor uw kind gedeeltelijk, of volledig vergoed kan gaan worden. U kunt deze vraag neerleggen bij uw gemeente. Hier helpen wij u graag mee. Neem in dat geval contact met ons op via algemeen@power-kid.nl

Maak kennis met onze trainers

Experts in het geven van gespecialeseerde jeugdhulp in weerbaarheid

Mijn hart ligt bij kinderen en doe niets liever dan te kijken/helpen wat het beste is voor jouw zoon of dochter.

Ik heb jaren ervaring als pedagoog en onderwijsadviseur en het geven van trainingen en coaching aan kinderen, ouders en leerkrachten. Mede hierdoor en ik geloof ook door mijn persoonlijke eigenschappen, is mijn relatie met kinderen vaak erg toegankelijk. Ook door mijn ervaring is het makkelijker geworden om het gehele plaatje te kunnen zien, waardoor wij sneller tot de kern kunnen komen.

Het is belangrijk om te weten welke factoren invloed hebben op jouw kind en ik kan hierin een ondersteunende rol bieden.

Elk kind is een PowerKid! Sommige kinderen hebben alleen een beetje hulp nodig om dit in te zien, of om dit aan te leren, om zo weer in contact te zijn met zichzelf. Ik vind het leuk om samen met jouw kind te onderzoeken waar zijn of haar krachten liggen, om weer geluk en zelfverzekerdheid te mogen ervaren.

Ik leer jouw kind om hun eigen krachten in te zien en deze te gebruiken. Zo wordt de kwetsbare kant bloot gelegd en kan dit gecompenseerd worden met andere sterke eigenschappen.

Wij zoeken samen naar de mentale kracht van het kind zodat hij of zij een positief zelfbeeld krijgt en goed in zijn of haar vel zit.

Eigenaar en oprichter van Powerkid
Bert van Hezel


Binnen PowerKid ben ik actief als weerbaarheidstrainer en begeleider. Ik ben 36 jaar en woon samen met mijn gezin in Zeewolde. In mijn werk en daarbuiten zeggen mensen dat ik rust uitstraal, stabiel, sportief, empatisch en sociaal ben. Als weerbaarheidstrainer help ik kinderen en volwassenen om weer te geloven in zichzelf. Het vergroten van zelfvertrouwen, beter voor jezelf opkomen of omgaan met boosheid, dit zijn onder andere doelen waar aan gewerkt kan worden.

Als begeleider in de zorg heb ik 13jaar werkervaring in het werken met verschillende doelgroepen en in het bijzonder; jongeren met ernstige gedragsproblemen. “Doordat ik bijna dagelijks te maken heb gehad met verschillende vormen van agressie weet ik hoe belangrijk het is om weerbaar te zijn en sterk in je schoenen te staan. Ik heb verder een speciale Expertise in 1op1 begeleiding van mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag. Structuur, duidelijkheid, rust en veiligheid zijn onder andere elementen waar ik mij voor inzet tijdens dit werk. Naast begeleider en weerbaarheidstrainer ben ik ook Teakwon-do trainer. Met een zwarte band(1e dan) in taekwon-do, weet ik hoe je controle krijgt over je lichaam, gevoel en gedachten en weet dit in te zetten voor meer weerbaarheid en zelfbeheersing. Het werken naar doelen toe, samen met de gezinnen, is iets waar ik veel voldoening en plezier uit haal.

“Meld je nu aan bij PowerKid zodat we aan de slag kunnen gaan, ik kijk er graag naar uit”

Diderik Rorije


Ik ben opgeleid tot Psychomotorisch therapeut en mag weerbaarheidstraining geven voor Power-kid. Het unieke aan ieder kind en aan iedere jongere, maakt dat ik met veel enthousiasme de trainingen kan geven. Het geeft mij energie om samen met het kind/jongere te zoeken naar zijn kwaliteiten en te werken aan wat hij/zij wil bereiken. Ik heb zelf ervaren hoe belangrijk het is om met positiviteit en zelfvertrouwen jezelf te ontwikkelen. Door op een actieve en leuke manier te trainen, hoop ik dat ik een stukje bij mag dragen aan een trots kind die vertrouwen heeft in zijn eigen vaardigheden.

Sportieve groet!

Jaleesa Kodden


Coach Jaleesa Kodden, oprichter en drijvende kracht van Movemental, is Toegepast Psycholoog en psychofysiek weerbaarheidstrainer. Ze volgde met succes de Post-HBO opleiding Trainer Weerbaarheid met kinderspecialisatie. Ook was ze Nederlands jeugdkampioen karate. Een ervaringsdeskundige met inlevingsvermogen, een coach bij wie kinderen en ouders zich meteen op hun gemak voelen. “Door mijn ervaringen met zelfverdedigingsporten ontdekte ik dat je die technieken heel goed kunt combineren met psychologische methodes en training. Een eye opener! Met deze combinatie heb ik een krachtige cursusaanpak gecreëerd om de weerbaarheid van kinderen naar een duidelijk hoger niveau te tillen.” Wat is er fijner voor een kind dan krachtig en stabiel in het leven te staan en daardoor gelukkig en blij te zijn? Vanuit die passie en betrokkenheid wil Jaleesa, kinderen een ervaring bieden waar ze echt direct iets mee kunnen. En waar ze hun hele leven van blijven profiteren!

“Ik vind het geweldig hoe je als kind op deze manier je eigen kracht mobiliseert en resultaten bij de kinderen bereikt. De kick van dit vak, want een vak is het zeker, is dat je ziet hoe snel kinderen leren voor zichzelf op te komen. Dat kinderen veel meer zelfvertrouwen krijgen, maar ook zelfbeheersing. Een sterk kind is een vrolijk kind, en daar word ik weer vrolijk van!”

Johanna Veerman


Mijn naam is Johanna en ik geef, met veel passie en plezier, weerbaarheidstrainingen bij PowerKid. Ik heb veel kennis en ervaring opgedaan in het werken met kinderen en jongeren ontwikkelings- en/of gedragsproblemen. Na mijn opleiding tot ontwikkelingspsycholoog, ben ik mij meer gaan verdiepen in weerbaarheid en ben ik de opleiding tot Allround Trainer Weerbaarheid gaan volgen. Het vergroten van de weerbaarheid op het gebied van seksualiteit heeft mijn specifieke interesse.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen en jongeren die bij ons komen, ervaren dat ze ‘er mogen zijn’ en dat ze zich gehoord en gezien voelen. Vanuit die belangrijke basis werken we samen aan het nemen van (kleine) stappen. Met geduld en humor ga ik de training in en zoek ik de aansluiting.

Mirjam Doornbos


Ik ben Mirjam en heb een groot hart voor kinderen, tieners, (jong) volwassenen en vooral ouders. Zelf hebben wij 4 tieners / jong volwassenen. Ik heb ruim 20 jaar ervaring als leerkracht basisonderwijs en bemerkte dat het ‘lekker in je vel zitten’ enorm invloed kan hebben op je cognitieve ontwikkeling. Inmiddels ben ik ook psycho-fysiek weerbaarheidstrainer. Ik train groepen, maar vooral ook 1 op 1. Deze kunnen perfect op maat gegeven worden. De laatste jaren heb ik heel veel volwassenen - oa ouders en leerkrachten - 1 op 1 de basisvaardigheden van weerbaarheid mogen meegegeven. Super praktisch en gelijk toepasbaar in je gezin of in de klas. Meestal in slechts 3 of 4 trainingen. Ik heb gezien dat investeren in jezelf als ouder of leerkracht op het gebied van lichaamshouding, eigenwaarde, transparantie, grenzen aangeven en de kracht van je denken van zeer grote invloed kan zijn op een positieve sfeer thuis of in de klas. Graag wil ik mij ook bij PowerKid hiervoor inzetten. Ik houd van eerlijkheid en transparantie. Ik ben enthousiast en zie altijd mogelijkheden om positief met iemand aan de slag te gaan.

Reinier Stamhuis


Ik ben Reinier Stamhuis van “Op De Mat” en binnen PowerKid actief als weerbaarheidstrainer en coach. Ik ben 39 jaar en woon samen met mijn gezin in Zwolle. Om mij verder te ontwikkelen doe ik momenteel de hbo-studie; Psychomotorische therapie. Mensen zeggen over mij dat ik eerlijk, creatief, energiek, kalm en analytisch ben. Als weerbaarheidstrainer help ik kinderen, maar ook volwassenen onder andere met het vergroten van zelfvertrouwen, voor jezelf op kunnen komen en je grenzen kennen en kunnen aangeven. Dit met als doel een extra doses eigenwaarde en levenslust. Mijn jarenlange ervaring als vechtsporttrainer en coach komt in deze rol goed van pas. Kijk voor meer informatie ook op mijn eigen site www.opdemat.com of stuur PowerKid een bericht.

Samenwerkingen
PowerKid is een dynamisch bedrijf welk graag samenwerkt met haar partners. Hierbij wordt er veel aandacht gegeven aan de kwaliteit. Alle trainers zijn SKJ geregistreerd. PowerKid werkt o.a. nauw samen met:

Meer dan een vrolijke plek

Scroll to Top